AKK:n Motorsport-ID Kortti

(11.01.2015)

HUOMIO! (Tämä tieto oli AKK:n jäsenlehden nro 04/2014)

Motorsport-ID kortti

AKK-Motorsportin jäsenkortti on jatkossa mobiilikortti. Mobiilikortin haltijana pääset hyödyntämään AKK:n jäsenetuja, sovelluksen karttapalvelua sekä vastaanottamaan vaihtuvia tarjouksia ja jäsenetukampanjoita. Mobiilisovellus toimii jatkossa myös yhtenä liiton viestintäkanavana suoraan jäsenistön taskuun.

Mikäli sinulla ei ole yhteensopivaa puhelinta tai haluat muusta syystä perinteisen muovisen jäsenkortin, se mahdollista tilata erikseen tästä linkistä. Huomioithan sen, että jäsenmaksusuorituksen tulee näkyä KITI-järjestelmässä ennen ID-kortin tilausta. ID-kortin toimitusaika on noin 3 viikkoa.

Muistathan, että Motorsport-ID -kortti ei ole kilpailijalisenssi, vaan lisenssi tulee lunastaa erikseen joka kaudelle.

Bookmark the permalink.